Vanaf €125,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Enveloppendoos bruiloft

Enveloppendoos voor een bruiloft

Ik mocht in juni een hele toffe bestelling maken. Door alle drukte heb ik nog geen tijd gehad om dit met jullie te delen maar ik heb nu eindelijk de foto’s online gezet van dit gave project. Het leukste vind ik om lekker creatief bezig te zijn en om op maat dingen te ontwerpen. Dit was zo’n opdracht waarbij ik vooraf de wensen doorgesproken had en verder de vrijheid kreeg om er iets moois van te maken. I love it!

Ik mocht namelijk een enveloppendoos voor een bruiloft maken en het inspiratie was het strand want daar werd getrouwd en was ook het feest.

De kleuren heb ik neutraal gehouden en passend bij de uitnodiging. De wens was om ook te werken met band en kant maar het mocht niet truttig worden. Als klein detail heb ik een klein flesje met zand gevuld en een papiertje zoals flessenpost.

Enveloppendoos voor een bruiloft.

Het leuke is dat deze enveloppendoos na afloop gebruikt kan worden als herinneringsdoos om spullen van de bruiloft in te bewaren. Het bruidspaar heeft er dus veel langer plezier van.

Het kost wel veel tijd om alles te ontwerpen en te maken maar dit vind ik wel altijd erg leuk om te doen. Als ik zelf een speciaal feestje heb probeer ik ook altijd om een persoonlijk cadeau te maken. Dat blijft toch het leukste.

Ben je ook opzoek naar iets speciaals? Je mag mij altijd mailen en wie weet kan ik voor jou ook iets moois maken.

Liefs van Cindy