Vanaf €125,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Gratis aftelkalender

Hi! Al vaker hebben jullie een blog en/of een free printable van mij hier voorbij zien komen. Vanaf nu zal ik één keer in de maand een blog schrijven voor Liefs van Cindy met daarin een printable voor jullie.Maar wie ben ik? Mijn naam is Leontien en onder de naam Letter Leo maak ik vele illustraties. Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk dan eens op www.letterleo.nl Of bezoek mijn instagrampagina @letter.leo

Aftelkalender voor elk moment

Herken je dat? “Mama, hoeveel nachtjes slapen nog?” Deze vraag stelde mijn neefje van vier de afgelopen dagen aan zijn moeder omdat hij bij ons zou gaan logeren. Iedere dag vroeg hij weer, “Ga ik dan vandaag naar tante Tien?” Ik adviseerde mijn schoonzus een aftelkalender te maken om het aantal nachtjes slapen visueel te maken. Dat hielp en dat bracht mij op het idee om voor het blog van Cindy een algemene aftelkalender te maken en jullie deze aan te bieden als freeprintable. Zo kun je zelf met je kleintje(s) aftellen naar een speciale gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een verjaardag, maar ook aan een feestje, afzwemmen, logeren, vakantie, naar school, verhuizen, etc.

Print de aftelkalender gratis uit

De aftelkalender is ontworpen op A4 formaat en kan dus ideaal op dat formaat worden geprint. Op de stippellijn vul je de gebeurtenis in en aftellen maar! Plak de hokjes af met stickers of kruis de hokjes door. Je kunt de aftelkalender tevens als kleurplaat gebruiken, de illustraties zijn bewust zwart/wit gehouden zodat jij en je kleintje(s) zelf nog creatief aan de slag kunnen. Dus zoek je een aftelposter omdat jullie willen aftellen voor een vakantie, logeren, afzwemmen of een verjaardag? Dan maak ik jou vast blij met deze poster.


 

Ik wens je heel veel aftelplezier en ben benieuwd voor welke gelegenheid jullie de poster gaan gebruiken.
Deel je een leuke foto van het aftellen met ons? Vergeet ons dan niet te taggen. @liefsvancindy en @letter.leo

Liefs van Leontien / Letter Leo

 

BEKIJK HIER EEN LEUK FILMPJE OVER DE AFTELPOSTER

Aftelposter voor een verjaardag

Wist je dat er ook een aftelposter op het blog te vinden is die helemaal in verjaardagsstijl is gemaakt? Dus is er binnenkort iemand jarig en willen jullie samen aftellen? Dan kun je die ook eventueel uitprinten!

De printables zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Je mag ze zo vaak uitprinten als je wilt. Natuurlijk vinden we het altijd leuk als je een foto of berichtje deelt. De printables mogen niet zonder toestemming voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

gratis Aftelkalender verjaardag Liefs van Cindy