Vanaf €100,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Liefs van Cindy is online!

Nu online

WOEHOE!! Ik ben nu echt online!
In september heb ik de eerste stap in de WordPress omgeving gezet en vandaag kan ik eindelijk het resultaat met jullie delen. Best spannend want zal alles wel werken en wat gaan jullie ervan vinden?

Ik ben zelf heel trots op het resultaat. Het past goed bij mij, het zijn de kleurtjes waar ik zelf gek op ben en met producten die ik met plezier maak. De website is nog niet helemaal af maar af genoeg om hem te lanceren.
Niet perfect is namelijk ook goed!

Design your dream.

Toen duidelijk werd dat ik graag van mijn hobby mijn werk wilde maken, werd het tijd voor een nieuwe start. Ik heb mij aangemeld voor het programma ‘design your dream’ van Rosanne Raubun. Zij helpt vrouwelijke ondernemers met het maken van een eigen website. De reden dat ik hetzelfde wilde maken is dat het dan helemaal zo wordt zoals ik het zelf graag wil hebben en het ook zelf kan onderhouden en veranderen. Op dit moment werk ik nog hard aan de webshop en moet er nog even via email besteld worden.

Blog.

Sinds ik met mijn nieuwe website bezig was heb ik mijn blog op Cosy by Cindy een beetje laten verwaarlozen. Vanaf nu zal ik hier weer regelmatig gaan bloggen met vooral leuke DIY inspiratie. Ik probeer namelijk graag van alles uit en zal dat dan hier met jullie delen.

Natuurlijk hoor ik graag wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Liefs van Cindy