Vanaf €125,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Paasdecoratie zelfmaken

Paasdecoratie om zelf te maken

Met de wintersport nog in mijn achterhoofd (want oh wat was dat lekker! De hele dag op de latten in het zonnetje en het enige waar ik aan moet en kan denken is veilig de piste af komen. Ik vind het de meest fijne activiteit om je hoofd compleet leeg te maken) fietste ik deze week van Oosthuizen naar Zaandam. Ik had besloten maar weer eens op de fiets naar het werk te gaan. Het zonnetje scheen zo mooi en ik hoorde de vogels al vroeg.De rit van een uur was heerlijk, ondanks de kou. En daar zag ik ze: de eerste lammetjes! De lente komt er aan! En waar ik aan het begin van de lente denk, moest ik ook aan Pasen denken. Tijd voor wat creativiteit, tijd om Pasen in huis te halen.

DIY Familieknutselpakket Pasen

Ik ging aan de slag met het kleine familieknutselpakket met het thema voorjaar. Ik begon met het versieren van wat eieren. Op een van de eieren plakte ik een sticker van een paashaashoofd. Op de anderen maakte ik met washi-tape wat patroontjes naar keuze. Mijn zoon Gijs vond het erg leuk om te helpen met het plakken van de washi-tape! Na het plakken reeg ik de eitjes naast elkaar op een stokje, zodat ik ze kon gaan verven met de gouden spray die ik had gehaald. Zorg dat je de verfspray goed schudt en spray de hele eieren in, totdat alle plekken mooi egaal bedekt zijn. Ik hing de eieren op zodat het goed kon drogen.

paaseieren goud spuiten

De volgende dag heb ik de washi-tape en de paashaassticker van de eieren verwijderd. Op de plek waar je wit ziet, zat eerder de sticker en de tape. Nu nog de finishing touch, de eieren afmaken met leuke teksten. Ik gebruikte hiervoor een glanslakmarker. Door de oogjes van de eieren haalde ik een touwtje met wat gouddraad erdoor, waardoor de paaseieren er extra feestelijk uitzagen. Ook versierden we nog wat losse eieren met ontzettend leuke stickers. Vooral de bril en de snorstickers vielen bij Gijs erg in de smaak. We gebruikten de rolletjes washitape om ze in te zetten, waardoor ze mooi overeind en naast elkaar in de vensterbank kunnen staan.

paaseieren versieren

Houten huisjes decoreren 

In het pakket zitten ook houten huisjes en plankjes die je zelf kunt stylen. Ik ben dol op de houten huisjes en ze zijn voor elk seizoen geschikt. Het enige wat ik er aan verander zijn de papierpatronen en de teksten. Dit keer dus tijd voor wat paasaccenten. Ik maakte voor alle huisjes een achtergrond. Vervolgens koos ik een kleur uit die flink afwijkt van de achtergrond van het huisje en knipte hier een paashaashoofd uit. Ik deed dit uit de hand, maar je kunt dit natuurlijk ook printen en vervolgens omtrekken op je papier of karton. Het gekleurde karton vind je ook in het familie knutselpakket. Wist je dat er ook een extra groot familie knutselpakket is met allerlei leuke

Houten huisjes stylen pasen 

Het paashaashoofd plakte ik in het midden op het huisje. Daarna heb ik er met een acrylverfstift een paastekst opgeschreven en zie hoe leuk en vrolijk het resultaat! Probeer de tekst maar eens met een kleur waarvan je eigenlijk van te voren denkt dat deze te veel afwijkt van je achtergronden. Je zult zien dat je tekst er dan echt uitspringt en het er super vrolijk uit ziet!Op de andere huisjes maakte ik nog gebruik van de paasstickers. Hierbij kon Gijs mij natuurlijk weer heel goed helpen en hoe leuk is het om je huis Paasklaar te maken samen met je kind!

De haasjesslinger maakte ik ook met het pakketje wat in het knutselpakket zat. Je kunt de slinger ook los in de webshop bestellen.

Vrolijk Pasen allemaal!

Liefs Esther

DIY Paasdecoratie zwart wit

raamstickers voorjaar lente

Met de code: raamstickers30 krijg je nu 30% op alle raamstickers

sluiten