Vanaf €125,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Veldbloemen kleurplaat

Oeps, ik had jullie (en Cindy) beloofd iedere maand een blog te schrijven met een (gratis) printable. Helaas is de blog voor de maand april er helemaal bij ingeschoten.
Naast mijn eigen bedrijf(je) Letter Leo, geef ik namelijk nog vier dagen in de week les in het mbo. Daarnaast volg ik dit jaar ook een opleiding voor mijn werk in het onderwijs waardoor ik soms wat dagen te kort kom in een week… De laatste week van april genoot ik ook nog eens van een heerlijke week vakantie in Zuid-Italië, waardoor er even niet gewerkt en getekend werd. Degene die mij op instagram volgen, konden via mijn stories van de mooie Italiaanse omgeving meegenieten.

Bloemen kleurplaat

Maar goed, vanaf nu beloof ik iedere maand keurig terug te komen met een blog én een printable! Deze maand voor jullie en jullie kids een vaas met bloemen als kleurplaat.

Speciaal voor Moederdag maar natuurlijk ook voor iedere andere gelegenheid.
Hoe leuk is het om deze mooi in te kleuren, een eigen, lieve tekst op het kaartje te schrijven en de afbeelding bijvoorbeeld in een mooie lijst te stoppen?

Kleurplaat veldbloemen

Wil je er liever een kaart van maken, die je bijvoorbeeld bij een cadeau wilt geven? Of op wilt sturen? Ook dat kan. Download dan de kaart versie. Deze kun je ook printen op A4 papier. Je vouwt vervolgens de kaart dubbel en je hebt een prachtige kaart met een bos bloemen op A5-formaat. Ook hier is het leuk om de kaart in te kleuren en een eigen tekst op het kaartje te schrijven.

Ik ben benieuwd naar jullie resultaten. Deel je een foto op instagram / facebook? Vergeet dan niet @liefsvancindy en @letter.leo te taggen.

 

EN KLIK HIER VOOR DE TEKENING VOOR DE DUBBELGEVOUWEN KAART

De printable is alleen voor privé doeleinden te gebruiken, voor commercieel gebruik dient men contact op te nemen met @letter.leo.

Veel plezier ermee!

Liefs Leontien

Met de code: raamstickers30 krijg je nu 30% op alle raamstickers

sluiten