Vanaf €125,- gratis verzending In 1-3 werkdagen verzonden* Handgemaakt en met liefde ingepakt
0Winkelmand
Product is toegevoegd Bekijk

Subtotaal: 0,00

Bekijk winkelwagenAfrekenen

x Sluiten

Gave muur in kamertje van Cato

muurstickers gouden stippen

Gastblogger Marit heeft weer een super leuke blog geschreven. Lees je mee?

Ik ben echt super blij met Cato haar kamertje. Het is precies geworden zoals we het bedacht hadden. Niet té veel roze, maar wel mooie zachte kleuren zodat het een echte meidenkamer is. Dus alle wanden in het lavendelblauw en de aankleding en accessoires zijn roze.

Alleen dat ene muurtje, daar moest nog wat mee gebeuren. Er hangt een mooie poster maar verder vond ik het nog veel te kaal. Om nou nog meer vaantjes, posters en fotolijsten op te hangen vond ik een beetje te veel van het goede omdat die al aan de andere kant van Cato haar bedje hangen. Ik dacht eerst aan een leuk behangetje totdat ik stuitte op de muurstickers van Liefs van Cindy en kreeg direct een tof idee!

Muurstickers gouden stippen.

Ik heb gekozen voor de gemixte rondjes in de kleur goud. Omdat het kamertje van Cato zachte kleurtjes heeft met houten meubels, plankjes en accessoires, vind ik goud mooi passen bij het geheel. Het leek mij leuker om de muurstickers niet in een rijtjes patroon te plakken omdat ik niet perse van symmetrie hou. Dus ik dacht dat een soort van gouden regen super gaaf zou zijn!

Geen nieuw behang nodig!

Ik had muurstickers super snel in huis en ik ben direct aan de slag gegaan. De stickers worden geleverd op een velletje waar je ze makkelijk vanaf krijgt zonder dat je hoeft te pulken en de stickers kapot gaan. Vind je het toch lastig gaan? Gebruik dan een satéprikker.

Ik ben begonnen met een zigzag rijtje boven aan de muur. Dit heb ik gedaan zodat ik daarna de overige rondjes er om heen kon plakken en dus de muurstickers goed verdeeld heb. Doordat ik verder geen patroon heb aangehouden maar gewoon ben gaan plakken, is het resultaat lekker nonchalant!

Zorg er wel voor dat je ondergrond stof- en vetvrij is want dan plakken de stickers het beste. Je hebt al heel snel een tof resultaat zonder dat je hoeft te behangen of opnieuw te verven.

Tip

Plak de muurstickers losjes met één vinger op de muur. Zitten ze toch niet helemaal hoe je het wilt hebben dan kan je ze nog voorzichtig loshalen. Zodra je klaar bent met je “ontwerp” dan kan je de stickers goed vastplakken.

Uiteraard kan je de stickers op allerlei gladde ondergronden plakken. Denk aan een oude (kleding)kast die je wilt opfleuren of een saaie deur dat wel een leuk patroontje kan gebruiken! Je kan er bijvoorbeeld ook een vaas of plantenpot mee decoreren. In het blogartikel: stippen inspiratie vind je ook nog veel leuke ideeën.

In de webshop vind je diverse soorten ontwerpen, kleuren en maten, dus voor ieder wat wils!
Heb je trouwens mijn andere gastblog over zelf een babygym maken ook gezien?

Veel plakplezier,

Liefs van Marit.